A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
2T Mix

PrimOil 2T Mix është i destinuar për lyerjen “premix” të motorëve me benzinë dy taktësh dhe ftohësve me ajër tek veturat e udhëtarëve, motocikletave, skuterëve, motokultivatorëve, sharrave zingjirore, etj. Rekomandohet përzierja vaj me benzinë të jetë 1 :50.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 2T MIX
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.881
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
77
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 200
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -16
TBN (HClO4), mg KOH/g 1,0
    SPECIFIKACIONI / SPECIFICATION
  • API TC
  • JASO-FB
  • ISO-L-EGB