A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Frezol

PrimOil Frezol janë vajra për përpunim me prerje janë zhvilluar për përdorim në lyerjen dhe ftohjen e hapësirës së punës gjatë operimit në makinat e përpunimit të metaleve me ngjyra dhe aliazheve të tyre, veçanarisht aluminit dhe aliazheve të tij.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 15 22 32
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.861 0.866 0.869
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
15 22 32
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 155 180 195
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -15 -12 -9
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • ISO-L-MHC-7, ISO 6743/7