Ballkan Restorantet

“Ballkan Restaurant” është brend i mirënjohur i rrjetit të restoranteve ekskluzive, të cilat veprojnë brenda komplekseve të pompave multifunksionale dhe në zona urbane.
 
Aty konsumatorëve u ofrohet një meny e pasur dhe e veçantë e ushqimeve italiane, të gatuara nga kuzhinierë profesionistë, e të cilat shërbehen nga një staf mikpritës dhe i buzëqeshur.
 
Kuzhina e begatë me ushqime, shërbimi i mirë dhe ambienti me stil, po vlerësohen lartë nga klientët e rregullt dhe turistët e shumtë që i kanë shijuar specialitetet e “Ballkan Restaurant”.
 
Kënaqësia e konsumatorit është qëllimi ynë i parë, sepse ajo i jep kuptim dhe shkëlqim të veçantë veprimtarisë së tërë korporatës “Ballkan Petrol”.

Vendndodhjet e restoranteve

BALLKAN RESTAURANT 1

Rr. Dëshmorët e kombit, Ferizaj
Tel +383 49 643 216

BALLKAN RESTAURANT 2

Magjistralja Ferizaj – Kaçanik
Tel+ 383 44 607 900

BALLKAN RESTAURANT 3

Magjistralja Ferizaj – Prishtine,
fsh. Prelez. Tel +383 49 109 299

Qëndroni të lidhur me ne, për më shumë na ndiqni në Instagram