A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Super 20W-50

PrimOil Super 20W-50 është vaj motori multigradë, i cili është formuluar me një përzgjedhje të veçantë të vajit bazik dhe teknologji të avancuar të aditivëve të performancës së lartë, për të përmbushur dhe tejkaluar kërkesat të kërkuara të lubrifikimit të prodhuesve ku rekomandohet ky lloj i vajit motorik. Përmbushin kërkesat specifikacioneve ACEA E2 dhe API CF/SD.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 20W-50
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.886
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
18,5
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
166.7
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 125
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 235
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -29
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • ACEA E2
  • API CF/CD/SF
  • MB 227.1