A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Extra Premium 10W-60

PrimOil Extra Premium 10W-60 është vaj motorik sintetik i dizajnuar për përdorim në automjetet me performancë të lartë benzinë, dizel dhe LPG, me apo pa turbombushës, duke operuar në temperatura të ndryshme dhe me ngarkesë. Përmbushë kërkesat ACEA A3/B4 dhe API SN.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 10W-60
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.854
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
23
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
157
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 176
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 235
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -43
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • ACEA A3/B4
  • API SN/CF
  • VW 501.01/505.00