A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Locomotive SAE 40

PrimOil Locomotive SAE 40 është vaj i formuluar nga vajrat bazike mirë të rafinuara, i blenduar me pako të aditivëve pa zink, duke siguruar lyerje të shkëlqyeshme dhe mbrojtje të motorit nga veshja. PrimOil Locomotive SAE 40 pa zink eshte i destinuar per perdorim ne motoret dizel te lokomotivave, ku kerkohet ky lloj i vajrave motorike.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES SAE 40
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.912
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
15,1
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
145.7
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 105
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 240
TBN (HClO4), mg KOH/g 14,2
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -24
Përmbajtja e Zinkut, ppm / Zinc content, ppm 1
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • API CF/CF-2
  • LMOA Generation 3, 4 & 5
  • GM EMD Locomotive diesel engine oils
  • General Electric E Locomotive diesel engine oils