A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
UltraGear 75W-85

PrimOil UltraGear 75W-85 janë vajra sintetike për ndërrues të automjetëve, me cilësi shumë të lartë. Janë të zhvilluar për lubrifikimin e të gjitha llojeve të dhëmbëzorëve hipoid, spiral, duke përfshirë ata me dy shpejtësi si dhe disqet me ingranazh, si në automjete ashtu edhe në aplikim industrial. Rekomandohet për ndërrues manual tek automjetet rrugore, mjetet e rënda komerciale dhe furgonët, ndërsa në industrinë jo rrugore përdoret në ndërtim dhe bujqësi, ku kërkohet vaj me nivel të kualitetit API GL-4, GL-5 ose MT-1.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 75W-85
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.865
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
12,1
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
72,15
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 166
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 196
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -45
    SPEFICIKATIONI / SPECIFICATION
  • API-GL-5/GL-4/MT-1
  • MAN 342 Type M2
  • ZF TE-ML 02B/08/12F/17A/17B
  • MIL-PRF 2105E
  • SAE J 2360
  • MB 235.41