A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Ultra J 5W-30

PrimOil Ultra J 5W-30 rekomandohet për përdorim në nivele të larta të performancës së automjeteve me motor dizel dhe benzinë posaqërisht të prodhuesëve japane si Toyota, NISSAN, HONDA, etj., mund të përdoret edhe tek aoumjete të tjera të pasagjerëve ku kërkohet ky nivel i performancës së vajit. Është i përshtatshëm për automjetet që posedojnë DPF (diesel particular filter) dhe TWC (three caycatalyst).

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 5W-30
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.850
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
11,7
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
67.75
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 170
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 227
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -45
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • ACEA C2, C3
  • ACEA A5/B5
  • API SN/SM/CF
  • MB 229.3
  • GM-LL-A-025/GM-LL-B-025
  • VW 502 00, 505 01
  • BMW Longlife 04