A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Extra Premium OW-30

PrimOil Extra Premium 0W-30 është vaj sintetik me performancë lartë i dizajnuar që të përmbushë specifikacionet ACEA A3/ B4 dhe një rang të kërkesave të OEM. Ofron mbrojte të lartë të motorit, rezistencë në temperatura të ulëta dhe kursim të karburantit. I përshtatshëm për gamë të gjerë të automjeteve të pasagjerëve benzin dhe dizel dhe furgon pa DPF oseTWC.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 0W-30
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.843
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
9,95
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
 52.2
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 181
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 218
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -45
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION

  • API SN
  • MB 229.1
  • VW 502 00/505 00