A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
SHPD 15W-40

PrimOil SHPD 15W-40 është vaj motorik multigradë i rekomanduar për përdorim në makinerinë e rëndë dhe ngarkesë të madhe të motorëve dizel, në veturat komerciale, makinat dhe paisjet statike në miniera, industrinë e konstruksionit dhe ferma etj. PrimOil SHPD 15W-40 aplikohet aty ku prodhuesit rekomandojnë vaj motorik me nivel të performancës ACEA E7 dhe API CI-4.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES SHPD 15W-40
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.882
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
14,5
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
106.7
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 140
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 225
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -31
  SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
 • ACEA E7
 • API CI-4/SL
 • MB 228.3
 • MAN M 3275-1
 • Volvo VDS-3
 • Renault Trucks RLD-2
 • ZF 07C
 • Cummins CES 200 76/77/78
 • Caterpillar ECF-1a/ECF-2
 • MTU Type 2
 • MACK EO-M Plus
 • Deutz DQC III-10