A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Super Gas (LPG) 5W-40

PrimOil Super Gas (LPG) 5W-40 është vaj sintetik i dizajnuar për përdorim në motorët LPG (liquefied petroleum gas) të cilët operojnë nën kushte të ndryshme. I formuluar me teknologji të avancuar dhe sistem i avancuar i aditivëve siguron një mbrojtje të shkëlqyer kundër veshjes, korrozionit, depozitimeve tjera, i përshtatshëm për përdorim në të gjitha temperaturat.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 5W-40
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.849
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
14,3
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
87.6
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 170
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 216
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -40
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • ACEA C3
  • API SN/SM/CF
  • VW 502 00 505 00
  • MB 229.3
  • Fiat 9.55535.S2