A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
UHPD 10W-40

PrimOil UHPD 10W-40 rekomandohet për përdorim në modelet më të reja të motorëve dizel me turbombushës, duke operuar në ngarkesë të rëndë te kamionat dhe autobusët të cilëve prodhuesit rekomandojnë intervale të zgjatura të ndërrimit të vajit. Përmbushin kërkesat e specifikacioneve ACEA E7 & API CI-4, dhe OEM si MAN M 3477, MB 228.51, Renault RLD-2, Volvo VDS 3 dhe Deutz DQC IV-10LA.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES UHPD 10W-40
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.882
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
14,5
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
96.1
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 157
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 237
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -39
  SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
 • ACEA E7
 • API CI-4/SL
 • MB 228.3
 • MAN M 3275-1
 • Volvo VDS-3
 • Renault Trucks RLD-2
 • ZF 07C
 • Cummins CES 200 76/77/78
 • Caterpillar ECF-1a/ECF-2
 • MTU Type 2
 • MACK EO-M Plus
 • Deutz DQC III-10