A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Ultra Plus 5W-30

PrimOil Ultra Plus 5W-30 rekomandohet për përdorim në nivele të larta të performancës së automjeteve me motor dizel dhe benzinë si BMW, MB, NISSAN, OPEL, HYUNDAI, KIA, HONDA, etj., dhe tek automjete të tjera të pasagjerëve ku kërkohet ky nivel i performancës së vajit. Është i përshtatshëm për automjetet që posedojnë DPF (diesel particular filter) dhe TWC (threecaycatalyst).

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 5W-30
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.852
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
12,10
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
71
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 168
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 228
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -40
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • ACEA C3
  • API SN/SM/CF
  • MB 229.3
  • GM-LL-A-025
  • GM-LL-B-025
  • VW 502 00, 505 01
  • BMW Longlife 04