A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
UHPD 5W-30

PrimOil UHPD 5W-30 janë vajra sintetike të dizajnuara dhe rekomanduara për përdorim në markat dhe modelet e fundit të motorëve dizel me turbombushës, të cilët operojnë në kushte dhe ngarkesa të ndryshueshme në kamionët me pesha të rënda dhe autobusët ku prodhuesit rekomandojnë interval të gjatë të ndërrimit të vajit. Përmbushin kërkesat e specifikacioneve ACEA E9 & API CK-4, dhe OEM si MAN M 3677, MB 228.51/52, Renault RLD-3, Volvo VDS 4.5 dhe Deutz DQC IV-18LA.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES UHPD 5W-30
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.865
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
11,7
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
69
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 166
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 229
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -39
  SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
 • API CK-4/SN
 • ACEA E6/E7/E9
 • Deutz DQC IV-18LA
 • MB 228.51/52, MB 228.31
 • RENAULT TRUCKS RLD-3
 • MTU Type 3.1
 • Volvo VDS-4.5
 • MAN M 3677, M 3775
 • Cummins CES 20086
 • Caterpillar ECF-3
 • Detroit Diesel DFS 93 K 222
 • Scania LDF-4