A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Turbo Diesel 10W-40

PrimOil Turbo Diesel 10W-40 janë vajra motorike të destinuara për lyerjen e motorëve me ngarkesa të rënda në motorët dizel, ftohës natyral apo turbombushës, operon në temperatura të larta në makinat komerciale dhe autobusët (urban dhe ndërurban), si dhe makinat dhe paisjet në industrinë minerale dhe konstruksioneve rrugore.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 10W-40
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.870
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
14,4
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
99.3
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 150
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 229
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -30
  SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
 • ACEA E7
 • API CH-4/SJ
 • MB 228.3
 • MAN M3275-1
 • Cummins CES 20076/77
 • Volvo VDS-3
 • Renault Trucks RLD-2
 • MTU Type 2
 • Caterpillar ECF-1a
 • Allison TES 439
 • Deutz DQC III-10
 • Detroit Diesel 93K215