A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Ultra 5W-30

PrimOil Ultra 5W-30 janë vajra motorike sintetike të destinuara për përdorim në motorët benzin dhe dizel, në makinat e pasagjerëve që opeorjnë në kushte të ndryshme. Sigurojnë mbrotje të shkëlqyeshme ndaj veshjes dhe korozionit. Plotësojnë kërkesat e specifikacioneve ACEA A3/B4 dhe API SN/CF.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES Ultra 5W-30
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.852
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
11,7
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
70
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 163
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 232
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -40
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • API SN/CF
  • ACEA A3/B4
  • MB 229.3, MB 229.5
  • VW 502.00/505 00
  • RN 0700/0710
  • OPEL GM-LL-A/B-025