A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Super Gas (LPG) 10W-40

PrimOil Super Gas (LPG) 10W-40 janë vajra sintetike të dizajnuar për përdorim në motorët LPG (liquefied petroleum gas) të cilët operojnë nën kushte të ndryshme. I formuluar me teknologji të avancuar dhe sistem i avancuar i aditivëve siguron një mbrojtje të shkëlqyer kundër veshjes, korrozionit, depozitimeve tjera, i përshtatshëm për përdorim në të gjitha temperaturat.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 10W-40
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.867
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
14,5
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
97.25
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 155
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 232
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -37
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • ACEA A3/B4/B3
  • API SL/CF
  • MB 229.1
  • VW 501 01 / 505 00