A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Leader 10W-40

PrimOil Leader 10W-40 janë vajra motorike gjysëm sintetike të desitnuar për përdorim në motorët benzin dhe dizel të makinave të pasagjerëve dhe atyre me ngarkesë të lehtë. Sigurojnë mbrotje të lartë ndaj veshjes dhe korozionit. Përmbushin kërkesat e specifikacioneve ACEA A3/B4 dhe API SN/CF.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 10W-40
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.865
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
14,4
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
92.5
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 161
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 228
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -37
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • ACEA A3/B4
  • API CF/SN
  • MB 229.1, 229.3
  • VW 502 00/505 00
  • RN 0710/0700
  • PSA B712300
  • JASO MA-2