A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Super Diesel 20W-50

PrimOil Super Diesel 20W-50 janë vajra motorike multigradë të cilët sigurojnë mbrojtje në operim në të gjitha veturat e pasagjerëve dhe në kamionët për ngarkesë të lehtë me turbombushës, natyrisht rekomandohet edhe tek motorët për ngarkesë të madhe ku rekomandohet nga prodhuesi përdorimi i nivelit të vajrave sipas ACEA A3/B4 dhe API CF.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 20W-50
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.883
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
19
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
171.9
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 126
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 234
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -27
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • ACEA A3/B3/B4
  • API CF
  • MB 229.1
  • VW 505 00
  • MAN M3275-1