A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
STOU 15W-40

PrimOil STOU 15W-40 janë vajra me përdorim unik, në saje të vetive të gjërë dhe të larmishme të lubrifikimit. Këto vajra janë zhvilluar për lyerjen e motorit, transmisionit, frenat dhe sisteme hidraulike të traktorëve bujqësorë dhe paisjet në shërbim të tyre. Janë të rekomanduara edhe për disa automjete që përdoren për ndërtim jorrugor.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 15W-40
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.885
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
14,9
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
110.3
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 140
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 228
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -30
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • ACEA E2; API CF-4/SF; API GL-4
  • John Deer JDM J27D
  • Massey Ferguson CMS M1139, CMS M 1144, CMS M 1145
  • Ford M2C 159B; Allison C-4; Caterpillar TO-2
  • MB 227.1, MB 228.1; ZF TE ML-06B, 06C, 06D, 07B; MIL-L-2104D