A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Super Diesel 15W-40

PrimOil Super Diesel 15W-40 janë vajra motorike multigradë të cilët sigurojnë mbrojtje në operim në të gjitha veturat e pasagjerëve dhe në kamionët për ngarkesë të lehtë me turbombushës, natyrisht rekomandohet edhe tek motorët për ngarkesë të madhe ku rekomandohet nga prodhuesi përdorimi i nivelit të vajrave sipas ACEA A3/B4 dhe API CF.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 15W-40
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.873
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
14,4
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
108.1
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 137
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 226
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -30
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • ACEA A3/B3/B4
  • API CF
  • MB 229.1
  • VW 505 00
  • MAN M3275-1