A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Ultra V 5W-30

PrimOil Ultra V 5W-30 është vaj motori multigradë me përbërje sintetike, i destinuar për mbrojtje posaqërisht të automjeteve të tipit Volkswagen, AUDI, SEAT dhe Skoda, gjithashtu mund të përdoret edhe në automjete të tjera ku kërkohet ky nivel i performancës. Është plotësisht kompatibil me filtrin dizel të grimcave (DPF) dhe pajisje të tjera për trajtimin e gazeve pas shkarkimit, gjithashtu është i përshtatshëm edhe për motorët benzinë, FSI & TSI me injektim direkt të karburantit.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 5W-30
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.849
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
12,1
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
75
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 160
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 233
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -45
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • ACEA C3
  • API SN
  • VW 504 00/507 00
  • BMW Longlife – 04
  • MB 229.51
  • Porsche C30