A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Antifreeze -40`C

PrimOil Antifreeze -40`C është formuluar nga mono etilen-glukoli dhe një përzgjedhje me kujdes e aditivëve që të ketë performancë të mirë ndaj temperaturave të ulta dhe mbrojtje nga korozioni. PrimOil ANTIFREEZE -40 është i gatshëm për përdorim, që të bëjë ftohjen e duhur dhe mbrojtjen nga acari, korrozioni dhe mbinxehja e motorit.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES ANTIFREEZE -40
Dukshmëria / Appearance Pastër / Clear
Densiteti relative ne 15.5°C
Relative density at 15.5°C, g/cm3
1,08
Pika inicuese e vlimit, °C
Initial boiling point, °C
110
Pika e ngrirjes pas 50/50, °C
Initial crystalization after 50/50, °C
-40
pH / pH (50% vol.) 8,5
Ngjyra / Color Kaltër / Blue
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • BS 6580
  • ASTM D 3306