A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
UTTO 10W-30

PrimOil UTTO 10W-30 janë vajra të zhvilluar për të bërë lyerjen e transmisioneve, dhëmbëzorëve, frenuesve të lagësht dhe sistemeve hidraulike në traktorët bujqësor dhe makinerinë përcjellëse. PrimOil UTTO 10W-30 rekomandohet gjithashtu për modelet më të reja të traktorëve bujqësor, makinat dhe paisjet e rënda. Është dizajnuar posaçërisht që të përmbushë kërkesat standarde nga specifikacioni M 1143 i kërkuar nga Massey Ferguson.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES UTTO 10W-30
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.880
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
11,6
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
74
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 150
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 220
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -39
  SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
 • API GL-4
 • SAE J 300 – 10W-30
 • John DEERE J20C/J20D
 • Massey Ferguson M 1135, M1134, M1145, M 1141, M1143
 • CNH MAT 3525, 3505, 3509
 • Ford ESN-M2C 134D
 • Ford ESN-M2C86-B, M2C86-C
 • CASE MS 1207/1210
 • ZF TE – ML 03E, 05F, 06K, 21F
 • KUBOTA UDT FLUID
 • Allison C-4
 • Caterpillar TO-2