A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
2T Extra

PrimOil 2T Extra është vaj dytaktësh gjysëmsintetik, i formuluar nga vajrat bazike te rafinuara mirë dhe paketa e aditivëve që e bënë vajin të përshtatshëm me ambientin. Veti shumë të mira të pastrimit si dhe rezistim shumë të mirë nga oksidimi dhe mbrojtje nga korozioni. Është produkt miqësor me ambientin.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 2T Extra
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.873
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
9,8
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
70
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 122
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 150
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -25
    SPECIFIKACIONI / SPECIFICATIONS
  • ISO – L-EGD
  • JASO FB/FD
  • API TC
  • Piaggio Hexagon