Sherbimet

PRIMOIL

Fabrika për prodhimin e vajrave motrike, industriale dhe fludie të tjera, me adresë në Rr.Industraile pn.Fsh Gurëz Ferizaj, bënë shitjen e varjave motorike dhe industriale si dhe lëndëve tjera me markë PrimOil. Fabrika posedon teknologji dhe laborator të sofistikuar dhe në bashkëpunim me prodhuesit e mirënjohur të vajrave Bazike dhe Aditivëve dhe me ekspertë të huaj ka bërë të mundur të zhvillohet prodhimtaria e vajrave me standardet më të larta që produktet PrimOil të jenë të njohur në tregun vendor dhe Evropian.

Për të qenë në trend të zhvillimeve ne po punojmë që të ofrojmë produkte dhe shërbime të cilat do të jenë konkurrent në tregun Evropian.

Objektiva e Ballkan Petrol është që produktet PrimOil të jenë konfrom standardëve ndërkombetare. Për arritjen e këtyre objektivave ne kemi implementuar sistemin e menaxhimit të cilësisë së produktit ( Standard ndërkombëtarë ISO 9001 për menaxhim të cilësis), implementimin e sisitemit të menaxhimit për mbrojtjen e ambientit ( Standard ndërkombetare ISO 14001 për mbrojtje të ambientit), dhe jemi të akredituar nga Drejtoria e Akreditimin të Kosovës sipas standardeve ISO 17025 ( Laboratori Ballkan Petrol i akredituar sipas standardit ISO 17025).

Me qëllim të jemi sa më afër konsumatorëve tanë ne kemi persona të specializuar në këtë industri në mënyre që konsumtatorve tane te ju ofrojm zgjedhje dhe të iu japim udhezime për përdorim të vajrave motorike dhe industriale.

DERIVATE

Ballkan Petrol bënë shitjen me shumicë dhe pakicë te Euro Super 95, Euro Super 98, Euro diesel, Euro 5, Gas LPG.

Cilësia dhe kualiteti i derivateve të naftes është i garantuar pasi që jemi në bashkëpunim me kompanit më te mëdha të naftës në rajon.

ualiteti i derivateve të naftës është i garantuar pasi që i gjithë procesi i furnizimit, deponimit dhe shitjës kontrollohet nga stafi ynë profesional që mundëson klientëve tanë siguri në cilësin e derivateve të naftës.

In fuel sales points, We as a contractor supply the Institutions of the Republic of Kosovo such as: Kosovo Police, Kosovo Customs, Assembly of the Republic of Kosovo, Minister of the Republic of Kosovo, various banks, Kosovo Security Force, PTK as and many public and private institutions. In Balkan Petrol points you can also be supplied with oil products produced by our factory PrimOil.

RESTAURANTE

Restaurant – Pizzeria Balkan Petrol started working in May 2002. Architects from European countries have been engaged in the work and design of the restaurant, where they have built an exclusively family environment. The restaurant has a qualified staff in the preparation of food, mainly with Italian menus and recipes, with good and fast services.

Nga viti 2009 kemi shtuar në shërbim për klient pizza të stilit Italian me mjeshtrin Francesko, që ka mundësuar të ketë vizitor të shumët nga gjithë vendet e rajonit.

Ne jemi në implementimin e ngritjes së sistemit të menagjimit të cilësis për kontroll të ushqimit, me standard HACCP.

Ballkan Petrol ka bërë hapjen edhe të një restoranti në qendër të qytetit në Ferizaj, ku klientëve ju është ofruar një restorant me një ambient të qetë në ofrimin e ushqimeve cilësore.

MARKETA

Në pikat shitëse të derivateve gjinden edhe marketet të cilat ofrojnë produkte të ndryshme ushqimore, produkte kozmetike ( parfum, nivea etj), si dhe produktet për mirëmbajten e veturave. Të gjitha produktet në markete jane nga brendet më të njohura botërore. Gjithashtu në keto pika ne ju ofrojm mbushje elektronike në Ipko, Vala, Zmoblie, ne kemi menduar të jemi më afër konsumatorit në kryerjen e shërbimeve në një vend, duke ndihmuar në kursimin e kohës.