A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
UltraGear 75W-140

PrimOil UltraGear 75W-140 është vaj transmisioni sintetik, i dizajnuar për përdorim në sisteme transmisioni të ngarkesave të rënda, të cilat kërkojnë vaj lubrifikues me viskozitet të lartë dhe aftësi të shkëlqyeshme për bartje të ngarkesës dhe presioneve të larta me ngarkesa. Siguron mbrotjtje efikase kundër veshjes, rezistencë në temperatura të larta dhe jetëgjatësi të lartë. Plotëson performancën API GL-5.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 75W-140
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.873
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
25,6
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
185.9
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 172
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 195
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -45
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • API GL-5
  • MIL-L-2105D
  • Scania STO 2:0A
  • ZF TE-ML 05D, 12D, 16G, 21D