A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Screen Wash

PrimOil Screen Wash janë lëngje të cilat përdoren për të larë xhamat e automjeteve dhe për të siguruar mbrojtje nga ngrirja. Ka për qëllim të jenë të përshtatshme në heqjen e njollave dhe dukshmëri të mirë të vozitësit. Këto lëngje përdoren për larje dhe pastrim të xhamave të makinave me efikasitet të plotë.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES SCREEN WASH
Dukshmëria / Appearance Pastër / Clear
Densiteti relative ne 20°C
Relative density at 20°C, g/cm3
0.871
Pika e ngrirjes, °C
Initial crystalization, °C
-25
pH / pH 7,92
Ngjyra / Color Kaltër / Blue