A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
MPG-2

PrimOil MPG-2 yndyrërat anti-shtresim të kalciumit, janë të prodhuara nga trashja e një përzierje të vajit bazik mineral me sapun kalciumi duke siguruar një rezistencë të lartë dhe mbrojtje kundër korrozionit dhe shtresimit. Temperatura e operimit të yndyrës PrimOil MPG-2 është nga -20°C to +70°C.

    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
    • ISO-L-XBAEA 2 according to ISO 6743/9
    • DIN 51502 – 2 C-20
    • NLGI 2