A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PRIMOIL
DOT-5

PRIMOIL DOT-5 është fluid hidraulik i frenave i bazuar në eter glikol, specifikisht i formuluar për të tejkaluar kërkesat e standardeve të njohura ndërkombëtare për fluide hidraulike të frenave: FMVSS No 116 DOT 5, ISO 4925 & JIS K2233. Përbërja e pruduktit dhe performanca e lartë siguron operim të sigurtë dhe të besueshëm të sistemeve të frenimit të automjeteve.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES DOT-5
Dukshmëria / Appearance Pastër / Clear
Densiteti relative ne 20°C
Relative density at 20°C, g/cm3
1,065
Pika inicuese e vlimit 20 °C
Initial boiling point 20 °C
271
Pika inicuese e ndezjes, °C
Flash point, COC, °C
pH / pH 7,3
Ngjyra / Color Verdhë-kafe /
Amber
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • FMVSS No 116 DOT 5.1
  • SAE J1705
  • ISO 4925 & JIS K233