A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Summer ScreenWash

PrimOil Summer ScreenWash - produkt për larje të xhamave të automjeteve i cilësisë së lartë, i gatshëm për përdorim. Plotësisht eliminon të gjitha papastërtitë dhe yndyrërat nga mbetjet e insekteve pa lënë asnjë gjurmë. Nuk dëmton kromin, llakun dhe pjesët e gomës të fshisave të xhamit.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES SCREEN WASH
Dukshmëria / Appearance Pastër / Transparent
Densiteti relative ne 20°C
Relative density at 20°C, g/cm3
0.985
pH / pH 7,8
Ngjyra / Color Rozë-Kuqe / Pink-red