A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
Lithium – Complex

PrimOil Lithium – Complex është yndyrë e formuluar nga shtimi i aditivëve special (EP – presion të lartë) në strukturën e trashësit Litium-kompleks për qëllim të rezistencës ndaj ngarkesave të goditjes në temperatura të larta. PrimOil Lithium – complex përmban gjithashtu molibden disulfid kundër forcave dridhëse. Përmban edhe aditivë kundër oksidimit, korrozionit dhe formave tjera të veshjes, temperatura e operimit -35°C deri +175°C

    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • KP2P-30