A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
DOT-3 & DOT-4

PrimOil DOT-3 & DOT-4 zbatohen në sistemin e frenave janë përcaktuar për sistemet e frenave dhe kthetrat e automjeteve. PrimOil DOT-3 dhe PrimOil DOT-4 lëngjet e frenave nuk duhet të përzihen me naftë dhe produkte tjera sepse humbin vetite frenuese. PrimOil DOT-3 dhe PrimOil DOT-4 janë prodhuar në përputhje me rekomandimet e OEM.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES DOT-4
Dukshmëria / Appearance Pastër / Clear
Densiteti relative ne 20°C
Relative density at 20°C, g/cm3
1,06
Pika inicuese e vlimit 20 °C
Initial boiling point 20 °C
260
Pika inicuese e ndezjes, °C
Flash point, COC, °C
144
pH / pH 8,2
Ngjyra / Color Verdhë e lehtë /
Light yellow
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • ISO 4925 Class 3 & Class 4
  • ATE – DOT 3 & DOT 4
  • SAE J-1703
  • FMVSS 116
  • SAE J1704