A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një mesazh

PrimOil
4T 10W-40

PrimOil 4T 10W-40 janë vajra të formuluar nga një përzgjedhje speciale e vajrave bazik të rafinuar mirë dhe një pako e avancuar e aditivëve të prodhuar me një tekonlogji moderne. PrimOil 4T 10W- 40 janë të dizajnuar për përdorim në motorat benzin katërtaktësh të motoçikletave, me kontroll të ajërit dhe ujitë, duke permbushur kërkesat e nivelit të perfromancës API SL dhe JASO MA/MA-2.

VLERAT TIPIKE / TYPICAL VALUES 4T 10W-40
SAE Gradacioni / Viscosity grade
Densiteti relativ në 15°C / Density at 15°C, g/ml 0.864
Viskoziteti Kinematik në 100°Cmm2/s
Knematic Viscosity at 100°C mm2/s
14,5
Viskoziteti Kinematik në 40°Cmm2/s
Kinematic Viscosity at 40°C mm2/s
100
Indeksi i Viskozitetit / Viscosity Index 150
Pika e ndezjes, °C / Flash point, °C 224
Pika e ngrirjes, °C / Pour Point, °C -36
    SPECIFIKATIONI / SPECIFICATION
  • JASO MA/MA-2
  • API SL