MIRËSEVINI NË WEB ADRESEN TONË NË INTERNET

Ballkan Petrol - Zgjidhja më e mirë për derivate dhe vajra motorike.

Fabrika PrimOil

Ballkan Petrol është fabrike që bënë prodhimin e vajrave motorike dhe industriale si dhe lëndëve tjera me markë primoil...

Derivate Ballkan Petrol

Ofrojmë derivate të naftes të cilësis së lartë, produkte të importuara nga Okta Maqedoni, Lukoil Bullgari...

Restaurant

Restaurant - Pizeria Ballkan Petrol filloi punën në Maj të vitit 2002 dhe tani është një ndër restaurantet më të vizituar në rajon...

Market

Ballkan Petrol ndër shërbimet e shumta ofron edhe markete moderne në pikat e shitjes së karburanteve...

KOMPANIA

BALLKAN PETROL është kompani që merret me prodhimin dhe  shitjen e vajrave motorike dhe industriale, derivative të naftës dhe shërbime restorantë me traditë shumë vjeqare.
Ballkan Petrol filloi aktivitetin nga viti 1990 me shitjen e derivative të naftës, mekanizmave dhe produkteve bujqësore, produkteve ushqimore, si dhe vajrave motorike dhe industriale.

Lexo më shumë

FABRIKA PRIMOIL

Fabrika për prodhimin e vajrave motrike, industriale dhe fludie të tjera, me adresë në Rr.Industraile pn.Fsh Gurëz Ferizaj, bënë shitjen e varjave motorike dhe industriale si dhe lëndëve tjera me markë PrimOil. Fabrika posedon teknologji dhe laborator të sofistikuar dhe në bashkëpunim me prodhuesit e mirënjohur të vajrave Bazike dhe Aditivëve dhe me ekspertë të huaj ka bërë të mundur të zhvillohet prodhimtaria e vajrave me standardet më të larta që produktet PrimOil të jenë të njohur në tregun vendor dhe Evropian.

Produktet Tona

KATALOGU PRIMOIL

SHKARKO KATALOGUN

ÇERTIFIKATA

PARTNERËT TONË